Tianli UltraPower Original - Potenta garantata!

24,00 RON
cu TVA

Solutia este facuta din ierburi salbatice proaspete dupa un proces stiintific de tratare, pregatire, rafinare si extragere. Aproape zece mii de persoane care au testat solutia au confirmat efectul ei minuntat impotriva oboselii si revigoreaza rapida a impulsului sexual.

Cantitate

  • Security policy (edit with module Customer reassurance) Security policy (edit with module Customer reassurance)
  • Delivery policy (edit with module Customer reassurance) Delivery policy (edit with module Customer reassurance)
  • Return policy (edit with module Customer reassurance) Return policy (edit with module Customer reassurance)

TianLi Original Ultra Power Potenta Garantata! 6 Fiole Capac Auriu

 Reteta secretului imperial chinezesc din plante naturale – lichid oral Reteta produsului Natural potent a fost folosita initial la curtea imperiala a Chinei si are functia de a intari spiritual tonificand trupul si revigorand rapid impulsul sexual. Efectul a fost dovedit de institutiile de cercetare autorizate chinezesti. Solutia fabricata dupa aceasta reteta este un produs ideal si efectiv special pentru imbunatatirea functiei sexuale si starii generale.

Solutia este facuta din ierburi salbatice proaspete dupa un proces stiintific de tratare, pregatire, rafinare si extragere. Aproape zece mii de persone care au testat solutia au confirmat efectul ei minunat impotriva oboselii si revigorarea rapida a impulsului sexual.

Tianli Ultra Power- produs inregistrat la OSIM Nr marca 072863/2005 Indicatii: Se foloseste in ameliorarea starilor de oboseala, slabiciune, tiuit in urechi, insomnii, incaruntire prematura, impotenta sexuala.

Ingrediente: 21,28 % EPIDEMIUM RUBRUM 21,28% POLYGONUM MULTIFLORUM 21.28% LYCIUM BARBARUM 10,64% HYPOXIS MINOR 10,64% SALINE CISTANCHE 10.64% DAMNACANTHUS SPP 4,24% ELEUTHEROCOCCUS SENTICOSUS

Mod de folosire: Se bea o sticluta de 10 ml cu 45-60 de minute inaintea raportului sexual. Se recomanda o fiola pe zi pentru intretinerea sanatatii iar pentru tratament o cura de 16 zile.